JANUAR 2018

Sodelovanje Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec pri izvajanju 5 letnega projekta SPOT svetovanje Savinjska pod okriljem SPIRIT Slovenija, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter EU sklada za regionalni razvoj.

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije je 15. decembra 2017 na spletni strani objavil javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc.

FEBRUAR 2018

MAREC 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z najštevilnejšo podjetniško organizacijo v Deželi Furlanija Julijska Krajina, Confartigianato-Imprese iz Vidma, Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem-SDGZ, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije ter Gospodarsko zbornico Slovenije, vabi na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji. Razgovori bodo potekali v okviru dogodka “MatchingDay 2018” in sicer v soboto 24. marca 2018 v Corno di Rosazzo (eno uro in pol vožnje iz Ljubljane), v vili Nachini-Cabassi od 9.30 do 17.30 ure (naslov: Piazza XXVII Maggio, Italija).

Območno razvojno partnerstvo »SPODNJE SAVINJSKE DOLINE« (Občina Braslovče, Občina Polzela, Občina Prebold, Občina Tabor, Občina Vransko, Občina Žalec) objavlja razpis za podelitev nagrad in priznanj INOVATOR LETA SSD 2017.

3. april 2018 - rok za oddajo davčnega obračuna davka od dohodkov pravnih oseb (obračun DDPO) in davčnega obračuna akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti (obračun DohDej) za leto 2017!

APRIL 2018

Na uradni obisk v Slovenijo prihaja predsednik Slovaške republike Nj. Eksc. Andrej Kiska, ki ga bo spremljala delegacija slovaških podjetij. Ob tej priložnosti SPIRIT Slovenija, ABC Pospeševalnik, Slovaška agencija za investicije in razvoj trgovine (SARIO), Veleposlaništvo Slovaške republike in Urad predsednika RS organizirajo slovensko-slovaško poslovno konferenco, ki bo potekala v ponedeljek, 23. aprila 2018, med 10.30 in 15.15 v ABC HUB, BTC City Ljubljana (spodnja etaža dvorane Emporium).

MAJ 2018

JUNIJ 2018

ZZG Žalec vas v okviru projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi k udeležbi na brezplačno dvodnevno usposabljanje z naslovom ''Kako naj splet koristno uporabim za svoj posel?''. Usposabljanje bo potekalo v torek, 19. 6. in sredo, 20. 6. 2018 v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec. Na usposabljanju boste izvedeli marsikaj zanimivega, novega, predvsem pa uporabnega za vaše poslovanje.

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec v okviru projekta SPOT svetovanje Savinjska organizira udeležbo na dvodnevnem dogodku čezmejnega povezovanja in sodelovanja s podjetniki in obrtniki ter predstavniki podjetniških in obrtniških organizacij iz Kaštela, Splita, Zagreba, Vukovarja in drugih okoliških krajev Splitsko-dalmatinske županije, ki bo potekalo 29. in 30. junija 2018 v mestu Kaštel na Hrvaškem.

JULIJ 2018

Vabimo vas na ogled tradicionalnega sejemskega nastopa Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS) na 51. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS), ki bo potekal, od 11. do 16. 9. 2018, na Celjskem sejmišču.

AVGUST 2018

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s partnerji organizira v okviru 51. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom "Uspešno v Sloveniji", ki bo potekalo v četrtek, 13. 9. 2018, s pričetkom ob 10. uri,  v Modri dvorani celjskega sejmišča (Dečkova 1, Celje).

Vabimo vas k sodelovanju za predstavitev regijskega gospodarstva - SHOWROOM SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA.

SEPTEMBER 2018

OKTOBER 2018

Občina Žalec s partnerji podjetniškega podpornega okolja za obrtnike in podjetnike organizira že tradicionalno srečanje podjetnikov - PODJETNIŠKI PIKNIK, ki bo v sredo, 3. 10. 2018, s pričetkom ob 15. uri na lokaciji Ribnik Steska (Turistična kmetija Cokan, Studence 21a, Žalec).

NOVEMBER 2018

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vas v okviru projekta SPOT svetovanje vabi k udeležbi na brezplačno delavnico Podporno okolje za razvoj podjetništva, ki bo v torek, 4. 12. 2018, spričetkom ob 10.30 uri v prostorih RS Biro d.o.o., Ulica heroja Staneta 9, 3310 Žalec.

DECEMBER 2018

Na Zbornici zasebnega gospodarstva Žalec smo v okviru aktivnosti projekta SPOT svetovanje uspešno izvedli praktično usposabljanje z naslovom ''Kaj mi ponuja LinkedIn in kako naj ga uporabljam pri svojem poslu?''.