Vabilo - Ogled dobrih praks in izmenjava izkušenj z mreženjem podjetnikov Savinjske regije

OOZ-ZZG Žalec v okviru JR podporno okolje 2023-2025 v petek, 8. 11. 2024, vabi na dogodek Ogled dobrih praks in izmenjava izkušenj z mreženjem podjetnikov Savinjske regije.

Dogodek Ogled dobrih praks in izmenjava izkušenj z mreženjem podjetnikov Savinjske regije je priložnost, da se povežemo, ustvarimo nove priložnosti za sodelovanje ter se podpremo v podjetniških prizadevanjih. Dogodek je priložnost za učenje, rast in izmenjavo znanja ter da se poglobimo v svet uspešnih podjetij, da pridobimo vpogled v njihove strategije.

Zato se nam pridružite na dogodku, da skupaj izkoristimo to priložnost za rast in napredek. 

Program dogodka:

6.30

Zbor udeležencev na avtobusni postaji Žalec

6.45

Odhod avtobusa izpred avtobusne postaje Žalec

9.00 – 11.00

Strokovni ogled podjetja C-ASTRAL d.o.o.

11.30 – 13.30 

Voden ogled kleti Vinakras Sežana z degustacijo

14.00 – 15.30

Voden ogled jame Vilenica

16.00

Povezovanje in mreženje udeležencev ob kosilu v gostilni Pri mlinu

18.00

Predviden odhod proti Žalcu

 

Udeležba na dogodku (organizacija, vodenje in prevoz) je brezplačna za vse udeležence. Stroške hrane krijejo udeleženci sami. 

Zaradi organizacije dogodka je obvezna pravočasna predhodna spletna prijava 

https://forms.gle/ZDTrWAunArSpWhSG8

do ponedeljka, 28. 10. 2024, oz. do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije dobite na naslovu: barbara.mesarec@ozs.si ali na tel. številki 03 712 05 00.

 

Podrobnosti programa:

C-ASTRAL d.o.o. Obiskali bomo vodilno podjetje na svetovnem tržišču z uveljavljenim ugledom na področju proizvodnje majhnih brezpilotnih letalskih sistemov (Unmanned Aerial Systems - UAS) s fiksnim krilom, s posebnim poudarkom na visoki produktivnosti, vzdržljivosti, geodetskih izmerah iz zraka in drugem daljinskem zaznavanju. 

***

kleti Vinakras Sežana so zavezani, da dolgoletno tradicijo in izročilo s ponosom in vztrajnostjo širijo dalje. Z globokim spoštovanjem do narave, od leta 1947 dalje, pridelujejo vina vrhunske kakovosti. Zahvaljujoč predanosti in zaupanju kraških vinogradnikov, jim je skozi desetletja uspelo postati vodilna klet na kraškem vinorodnem okolišu, kjer je s trto zasajenih nekaj čez 600 ha vinogradov. Skozi sprehod po kleti bomo spoznali, kje nastaja teran in ostala izbrana vina, ki zorijo v njihovih kleteh in so del večstoletne dediščine vinarstva in vinogradništva.

***

Ogledali si bomo jamo Vilenica, ki je nastala v krednih apnencih lipiške formacije in poteka v smeri proti jugovzhodu. Jama je razvita v enotnem, poševnem rovu, polnem siginih oblik in podorov. Ti nas spremljajo že v prvi dvorani, z globino pa se njihova količina in pisanost le še stopnjujeta. Jama velja za prvo turistično jamo na svetu, ki je do sredine 19. stoletja slovela kot najlepša, največja in najbolj obiskana jama Matičnega Krasa.

 

Vtise strokovnega dela dogodka bomo strnili ob mreženju ob poznem kosilu v gostilni Pri mlinu.

Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite na tej edinstveni priložnosti za učenje,

rast in mreženje.

 

Skupaj bomo naredili ta dan nepozaben in koristen za vse nas!

Vabilo

 

SPOT svetovalka,

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.