Vabilo na strokovno srečanje lesarjev, ki bo v petek 30.9.2016 na Vranskem

Sekcija lesnih strok tudi to leto pripravlja že tradicionalno strokovno srečanje članov, ki bo v petek 30. septembra 2016, z uradnim pričetkom ob 12 uri, na že znani in prijetni lokaciji Ribnik pri Lisjaku, Miklavž pri Taboru 12, 3304 Tabor (pot opisana tukaj).

 

Za letošnje srečanje smo za vas pripravili nekaj zanimivih predavanj, med drugim »Vse, kar mora ne pravnik vedeti o sklepanju pogodb«. Vsak izmed vas se je v praksi zagotovo znašel v situaciji, ko je imel pred seboj pogodbo in ni natančno vedel, kaj mora sploh pogledati. Pogodbeno pravo je tisto, s katerim se srečujemo praktično vsak dan, tako v zasebnem kakor v poklicnem življenju. Tudi lesarska stroka pri tem ni izjema:

Na strokovnem srečanju bomo na praktičen način pogledali pravne institute obligacijskega prava, ki bi jih moral poznati vsak, ki sklepa posle v lesarski stroki.

V letošnjem letu je bil sprejet nov Pravilnik o protieksplozijski zaščiti. Na predavanju bodo predstavljene ključne zakonodajne zahteve s področja protieksplozijske zaščite za lesno panogo. Pojasnjeno bo kdo so zavezanci po zahtevah protieksplozijske zaščite in kakšne so njihove obveznosti.
Glede na potrebe članstva smo pripravili Meritve emisij snovi v zrak iz lakirnih naprav v lesarski dejavnosti kjer bodo predstavljene obveznosti s področja varstva okolja, ki veljajo za lakirnice, izvajanja potrebnih meritev (roki in izvajalci) ter vodenja obvezne dokumentacije.
Dandanes so že skoraj vsi prisotni na družbenih omrežjih in poleg klasičnega poslovanja od ust do ust je to najbolj priljubljen medij za pridobivanje novih strank. Zakaj je to pomembno? Ljudje vas vidijo, si vas zapomnijo, zapomnijo si vaše delo in predvsem odzive drugih strank. Vse to lahko dosežete s facebookom! Facebook je močno orodje, s katerim dosežete to, kar želi vsaka stranka - z njo vzpostavite osebni stik, prikažete ji lahko, kaj ste do sedaj že naredili in pa predvsem, stranke, s katerimi ste že sodelovali, vas na tak način lažje priporočajo naprej! Izvedeli boste torej kako lahko dobro unovčite pol ure svojega časa na dan, da pripeljete nove stranke k vam.

Predviden zaključek je ob 17:00 uri na kar sledi druženje ob pogostitvi, izmenjava mnenj in druženje s sponzorji!

Udeležba na strokovnem srečanju je za člane OZS s poravnano članarino brezplačna, kar gre prav posebna zahvala našim sponzorjem:

Za nečlane OZS je kotizacija v višini 85 EUR z DDV/udeleženca in jo je potrebno poravnati pred pričetkom srečanja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije transakcijski račun 02013-0253606416 račun NLB d.d., sklic 200016.
V upanju, da smo izbrali za vas zanimive teme in da vam bodo pridobljene informacije prišle prav na vaši poslovni poti, vas lepo pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

Najhitreje se prijavite, da izpolnite Spletno prijavo na dogodek, ki je objavljena na spletni strani www.ozs.si, ali izpolnite prijavnico in pošljite na e-naslov: iris.brkovic@ozs.si ali po faxu: 01 50 54 373.

Za dodatne informacije je vam na voljo sekretarka sekcij ga. Iris Ksenija Brkovič
E-naslov: iris.brkovic@ozs.si
telefon: 01 58 30 566

Tukaj si lahko ogledate program srečanja.