Mozaik podjetnik - Telekom Slovenije, d.d.

CENEJŠE MOBILNE TELEKOMUNIKACIJSKE STORITVE
 
Ugodnosti, ki jih vsak mesec lahko izkoristite poslovni naročniki Telekoma Slovenije, ki imate kartico Mozaik podjetnih:
  • 20 % popusta na osnovno mesečno naročnino izbranega mobilnega paketa Telekoma Slovenije,
  • 50 % popusta na naročnino storitve Prednostna obravnava.

 

Celotno prodajno ponudbo najdete tukaj. Za uveljavitev vseh ali ene izmed ugodnosti se oglasite v Telekomovem centru, kjer vam bodo predstavili tudi ostale poslovne rešitve za vaše podjetje, s seboj pa prinesite kartico Mozaik podjetnih.

Ugodnosti prenehajo veljati, če naročniki prekinete članstvo v OZS, zamenjate paket v katerikoli drugi paket, ki ni naveden ali prekinete naročniško razmerje pri Telekomu Slovenije.

Več na http://www.telekom.si/podjetniki

Vloga za vklop ugodnosti

Ugodnosti veljajo za imetnike kartice Mozaik podjetnih do 30. 4. 2017 in se jih lahko koristi vsak mesec. Uveljavlja se jih lahko le na naročniških razmerjih, ki so sklenjena v imenu osebe, ki je obenem imetnica kartice Mozaik podjetnih, kar mora biti iz kartice razvidno. Ugodnost 20 % popusta na osnovno mesečno naročnino izbranega govornega mobilnega paketa Telekoma Slovenije velja za nove in obstoječe naročnike storitev Mobitel. Popust na osnovno mesečno naročnino se izključuje z drugimi popusti ter z ugodnostjo znižane mesečne naročnine v primeru, ko so naročniki istočasno naročniki mobilnih paketov in storitev SiOL ali fiksnih poslovnih paketov ter imajo skupni račun. Ugodnost 50 % popusta na naročnino storitve Prednostna obravnava velja za nove in obstoječe naročnike fiksnih poslovnih paketov. Naročniki lahko hkrati koristijo obe ugodnosti. Ob izgubi pravice do uporabe kartice Mozaik podjetnih naročniki niso več upravičeni do zgornjih ugodnosti. Za dodatne informacije o prodajni ponudbi in ceniku drugih storitev obiščite Telekomove centre, www.telekom.si ali pokličite na 080 70 70. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.