Novoletni obrtno-podjetniški SEJEM ŽELJA

Vabimo vas na Novoletni obrtno-podjetniški SEJEM ŽELJA, ki bo potekal od 1. do 4. 12. 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

December ima kot zadnji mesec v letu poseben pomen. V decembru se poslavljamo od starega leta, hkrati pa smo uprti v prihodnost, ki nam prinaša upanje v nov začetek. December je čas čarobnih praznikov in obdarovanja ter medsebojne pozornosti, ki jo naklanjamo drug drugemu v zasebnem, družinskem in poslovnem okolju.

K sodelovanju vabimo obrtnike in podjetnike, ki izdelujejo in nudijo unikatne, okolju prijazne darilne izdelke in sicer izdelke domače in umetnostne obrti, unikatne izdelke iz lesa, stekla, kamna in plastike, dekoracijo za dom, cvetje, modne dodatke, modni nakit, kozmetiko, oblačila, igrače, knjige, glasbila, gospodinjske aparate, embalažo za darila, kulinarične izdelke ter druge darilne izdelke.

Sejem bo potekal v času 47. smučarskega sejma Snežinka, kjer bo potekala prodaja nove smučarske opreme in komisijska prodaja rabljene smučarske opreme in razstavo Planet kock. Pričakujemo, da bo dogajanje v tem času privabilo približno 25.000 obiskovalcev.

Sejem bo obiskovalcem nudil ugodne praznične nakupe daril, zimske kulinarične dobrote in pester obsejemski program, zlasti delavnice izdelovanja daril, voščilnic itd. Vstop za obiskovalce bo prost.

Rok za prijavo 15. november 2016!

Vabimo vas, da izkoristite ugodno ponudbo in se med 1. in 4. decembrom predstavite na sejmu s svojimi odličnimi izdelki.


Vljudno vabljeni!

 

Informacije in prijava:
- Edina Zejnić, tel.: 01 58 30 586, e-pošta: edina.zejnic@ozs.si
-
Gregor Primc, tel.: 01 58 30 557, e-pošta: gregor.primc@ozs.si

 

Vabilo
Prijavnica