Sodelovanje na brezplačni modni reviji

Sekciji tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije (OZS) vabita svoje člane, da predstavijo svoja slavnostna, večerna oblačila na modni reviji, ki bo 1. 12. 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Sekcija tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije (OZS) sta se odzvali vabilu za sodelovanje na Novoletnem obrtnem - podjetniškem sejmu SEJMU ŽELJA  2016 , ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v času od 1. do 4. decembra  2016.  Sekciji vabita svoje člane, da predstavijo svoja slavnostna, večerna oblačila na modni reviji, ki bo 1. 12. 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. 
 
Na predvečer načrtujemo slavnostno podelitev, na kateri bo Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) podelila prestižni naziv Obrtnik leta 2016, razglasila Najstarejšega obrtnika/obrtnico ter podelila mojstrske diplome. V sklopu slavnostne prireditve bo sledila gala modna revija s predstavitvijo svečanih in elegantnih oblek članov Sekcije tekstilcev pri OZS. Slavnostna prireditev bo potekala v okviru Novoletnega obrtno-podjetniškega sejma želja, ki ga Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije organizira skupaj z Gospodarskim razstaviščem v Ljubljani.
 
Na tem dogodku želimo, da s svojimi izdelki sodelujejo tudi naši člani sekcije tekstilcev in sekcije predelovalcev kož. Modna revija bo 1. 12. 2016 v Marmorni dvorani predvidoma ob 18.00 uri.
 
Tehnični podatki: Pista je predvidena v velikosti 10 x 3 metre, višina odra in piste 80 cm, stolov bi bilo cca 300 do 600, ostalo stojišča, predviden je led zaslon, ali projekcija. Na  zaslonu ( 8 x 4 = 32 m2)/projekciji se vrtijo imena kreatorjev, izvajalcev. Bela luč sveti na pisto, dvorano osvetljujejo mooving headi , po potrebi so luči tudi ob pisti in svetijo navzgor  Revija poteka  ob elektronski. Glasbeno vsebino in predpripravo  pripravi Jelka Verk, tonskega tehnika  zagotovi GR.  Tematika modne revije: ženska slavnostna-decembrska oblačila. Predvidenih je  10-12 deklet. Vsa dekleta so visoke okrog 170 sm s številko 36 ali 38). Na modno revijo vabi GR in OZS po svojih listah. Medijsko partnerstvo – GR se dogovarja z Adrio medijo.   Cilj projekta je kakovostno organizirana modna revija.  Če bo prijav preveč, je za izbor oblačil  zadolžena komisija modne agencije na GR  Za člane OZS je sodelovanje na modni reviji brezplačno. V prilogi vam pošiljamo prijavo, ki jo pošljete na naslov: OZS Sekcija tekstilcev ali predelovalcev kož, Celovška 71,1000 Ljubljana ali preko e- pošte: ADRIJANA.POLJANSEK@OZS.SI
 
Prijave zbiramo do 10. 11. 2016. Za vse dodatne informacije pokličite 01 58 30826 – Adrijano. 
 

V kolikor se želite na sejmu Želja predstaviti indvidualno  lahko za več informacij pokličete gospoda Gregorja Primc (e-naslov: gregor.primc@ozs.si, tel. št.: 01 58 30 557).