Vabilo za posredovanje interesa za vstop v dobaviteljsko mrežo trgovin OBI v 11 evropskih državah

Obveščamo vas, da Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s poljskim podjetjem Emil Lux, ob podpori Veleposlaništva RS na Poljskem, vabi zainteresirana slovenska podjetja za prodajo svojih izdelkov v trgovinah OBI v 11 evropskih državah, da posredujejo interes za udeležbo na individualnih sestankih s strateškim nabavnikom varšavskega podjetja Emil LUX GmbH.

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s poljskim podjetjem Emil Lux in ob podpori Veleposlaništva RS na Poljskem, vabi zainteresirana slovenska podjetja k posredovanju interesa za udeležbo na individualnih sestankih s strateškim nabavnikom varšavskega podjetja Emil LUX GmbH, ki je del skupine OBI. Dogodek bomo organizirali v Ljubljani, predvidoma v prvi polovici leta 2017 (natančen datum bo določen naknadno).


Podjetje Emil Lux skrbi za nabavo izdelkov iz segmenta »naredi sam«, s katerimi preko centralnega skladišča v Nemčiji, zalaga trgovine OBI v 11 evropskih državah. Trenutno iščejo nove dobavitelje orodja (za beljenje in barvanje, vrt, delavnice), pohištva (za delavnice, vrt), opreme za avtomobile, izdelkov za gospodinjstvo (gobice, krpe za tla, karnise, oprema za žar) in opreme za sanitarije in kopalnice. Slovenski dobavitelji jih zanimajo predvsem zaradi kakovostne in fleksibilne proizvodnje, zmernih cen izdelkov ter dobrih  logističnih povezav.
 
Vsa slovenska podjetja, ki proizvajate izdelke, ki jih je mogoče najti v ponudbi trgovin OBI, in vidite možnost za sodelovanje, vabimo, da svoj interes potrdite s tem, da natančno izpolnite elektronsko prijavnico v angleškem jeziku. Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na rubriko »Please specify product(s), that you would like to offer to Emil Lux«, kamor v angleškem jeziku natančno vpišite svoje proizvode/storitve, ki jih želite ponuditi.
 
Vaše prijave sprejemamo do 15. decembra 2016. Na osnovi zbranih podatkov bomo na SPIRIT Slovenija pripravili seznam vseh zainteresiranih slovenskih podjetij in ga posredovali na Poljsko v pregled. Odgovorni nabavniki podjetja Emil Lux bodo predvidoma do konca leta 2016 izbrali slovenska podjetja, s katerimi bi se želeli srečati. Do predvidoma 10. januarja 2017 vas bomo obvestili o izboru podjetij.
 
Kotizacije za udeležbo na sestankih ni.
 
Dodatne informacije:
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si
 
Elektronska prijavnica
Ponudba trgovin OBI