Zimsko poslovno srečanje B2SKI 2017

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) vas prijazno vabi k udeležbi na velikem mednarodnem Zimskem poslovnem srečanju - B2SKI 2017.

 

»B2B mednarodno poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov, tekmovanje v smučanju in spustu s pležuhi, ostale družabne aktivnosti«

V začetku februarja 2017 OZS organizira večdnevno ZIMSKO POSLOVNO SREČANJE. Že tradicionalne zimske igre obrtnikov in podjetnikov smo nadgradili v velik poslovni, športni in družabni dogodek na mednarodni ravni.

Dobrodošla novost bo veliko poslovno srečanje in mreženje obrtnikov in podjetnikov s širšega področja naših sosednjih držav. Osnovni namen je navezovanje poslovnih stikov, ustvarjanje novih poslov ter izmenjava poslovnih in strokovnih izkušenj.

Športne in družabne aktivnosti nikakor ne bodo izostale. Prav vsi udeleženci velikega mednarodnega dogodka OZS se bodo lahko udeležili tekmovanja v veleslalomu, spusta s pležuhi, proste smuke, sankanja, vodenega ogleda Nordijskega centra Planica, se preizkusili v curlingu, na zip-linu in še več.

Poleg petkovega brezplačnega B2B dogodka in športnih vikend aktivnosti, bo vsak dan poskrbljeno tudi za dnevno in večerno druženje z znanim moderatorjem in živo glasbo v soboto zvečer, ko bomo svečano podelili nagrade zmagovalcem veleslaloma in zabavnega tekmovanja s pležuhi.  

Več o dogodku...

 

TERMIN IN KRAJ IZVEDBE

Zimsko poslovno srečanje bo potekalo v času od petka 3. 2. 2017 do vključno nedelje 5. 2. 2017, v Kranjski Gori.

Možna prijava na enodnevni ali večdnevni dogodek. 

PROGRAM

Program Zimsko poslovnega srečanja, pravilnik smučarske tekme in druge pomembne informacije glede prijave, cenika in podobno najdete TUKAJ

Prijave na dogodek zbira turistična Agencija Kompas - zima@kompas.si

Člani OZS se lahko prijavite tudi na vaši območni obrtno-podjetniški zbornici (OOZ) ali neposredno preko E-naslova zima@kompas.si.

Ne spreglejte!


Člani OZS imate na sobotni enodnevni paket POPUST.

Več...