Sodelovanje na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju (MOS 2017) - skupni razstavni prostor

Glede na že znano vzpostavljeno dobro sodelovanje Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in strokovnih sekcij s Celjskim sejmom d.d., smo se tudi letos dogovorili za zelo ugoden skupinski sejemski nastop na mednarodnem obrtnem sejmu MOS 2017 v Celju, ki bo kot ponavadi septembra v Celju.

 

MOS bo letos potekal od 12. do 17. septembra 2017.

 

Razpis velja za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije z dejavnostjo gradbeništva, zaključnih gradbenih del, kleparsko krovskih del in strojnih inštalacij.

 

Ker vemo, da veliko naših članov potrebuje za sejemski nastop manjše površine in ker želimo čimbolj znižati stroške nastopa, smo se na sekcijah z gradbenega področja odločili za skupni nastop (Sekcija gradbincev, Sekcija kleparjev krovcev, Sekcija instalaterjev-energetikov,…).

 

Stroške prijave in priključkov plačajo sekcije.

 

Vsem sodelujočim bomo zaračunali BRUTO potrebno površino (dejansko zaseden prostor + prostor potreben za pohodne poti) po zelo ugodni ceni 30,00 eur/m2+DDV za standardno opremljen razstavni prostor (nadstandardno opremo pa bo potrebno naročiti naknadno).

 

Najmanjša možna kvadratura je bruto 3,0 m pri eksponatu tlorisne površine 1,0m2.

 

Obrazec za prijavo (naročilnica) s pogoji sodelovanja je v prilogi (KLIK).

 

Vse zainteresirane prosimo, da obrazec izpolnite v celoti. Rok za prijavo je četrtek 20. april 2017. Izpolnjene prijavne obrazce – naročilnice, pošljite skenirane po E pošti, ali po navadni pošti.

 

Tako kot v lanskem letu lahko na sejmu predstavite samo svoje promocijsko gradivo (pisna gradiva, …) - (brezplačno) – tudi to nam najavite v odgovoru na to elektronsko sporočilo (gradiva bo potrebno dostaviti do 8. septembra na OZS ali 11. septembra na razstavni prostor v Celje).

 

V primeru velikega zanimanja (ker smo prostorsko omejeni) bomo upoštevali vrstni red prijav.