Nove poslovne priložnosti v Avstriji

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije organizira sodelovanje slovenskih podjetij na mednarodnem poslovnem srečanju Future of Building na Dunaju, ki ga pripravlja Avstrijska gospodarska zbornica, v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo EEN.

Srečanje je namenjeno podjetjem, ki delujejo na področju:

-        Gradbeništva

-        Gradbenih materialov

-        Obnovljivih virov energije

-        Klimatizacije

-        Inženiringa in načrtovanja

-        Opremljanja

 

Srečanje bo idealna priložnost za izmenjavo izkušenj na področju gradnje, razvijanje idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le teh. Poseben poudarek srečanja bo tudi na predstavitvah novosti na področju gradbeništva.

 

Srečanje bo potekalo v sredo, 17. maja 2017, v prostorih avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju. V četrtek, 18. maja 2017, pa bodo za udeležence organizirani študijski obiski projektov po različnih dejavnostih.

 

Za sodelovanje na poslovnem srečanju se prijavite preko spletne povezave https://www.b2match.eu/building2017, kjer je tudi več informacij o srečanju in program.

 

Udeležba na srečanju je brezplačna.

 

Rok za prijavo je 28. april 2017, vendar pozivamo podjetja, da svojo prijavo izpolnijo čim prej ter si tako zagotovijo možnost sestanka z najbolj zanimivimi podjetji, katerih termini za sestanke so hitro zasedeni.