Strokovni seminar za avtoserviserje in avtokaroseriste

Sekcija avtoserviserjev pri OZS vas vabi na strokovno srečanje, ki bo potekalo v četrtek, 12. 10. 2017, ob 12.00 uri v veliki dvorani OZS, Celovška cesta 69 v Ljubljani.

Avtoserviserji se pri svojem delu in poslovanju srečate s predpisi kar 7 različnih ministrstev! Da bi bilo delo olajšano, smo na sekciji avtoserviserjev pri OZS pripravili strokovno srečanje, kjer se bomo s pristojnimi pogovorili o najbolj perečih problemih, hkrati pa vam bomo predstavili še nekatere zanimive in aktualne teme. Predstavljene bodo najbolj aktualne teme in podani napotki za nadaljnje delo in poslovanje:

1. RAZGOVOR O POGOJIH ZA OPRAVLJANJE AVTOSERVISNE DEJAVNOSTI s predstavniki več ministrstev ter različnih organov v sestavi:

 

2. PODATKI ZA VARNEJŠE POSLOVANJE – predstavitev AJPES; Polonca Bogataj – vodja Oddelka za Poslovni register Slovenije

3. AVTOVLEKA – POGOJI DOMA IN V TUJINI - Natalija Repanšek – sekretarka sekcije za promet na OZS, Igor Pipan – sekretar sekcij

4. S članstvom lahko prihranite ter povečate prodajo - mag. Simona Osterman, OZS

 

5. POMEN DRUŽINSKEGA PODJETNIŠTVA (prenos lastništva in dobra praksa) - Tadeja Bučar, svetovalka OZS na področju prenosa lastništva na naslednika in davčnega področja (*aktivnost financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javna agencija)

6. Aktualnosti s področja delovanja sekcije

 

Natančnejši program najdete tukaj, kjer najdete tudi spletno prijavnico ali za direktno prijavo na dogodek izpolnite spletno prijavnico.