Kartica MOZAIK PODJETNIH

Kartica Mozaik podjetnih je najbogatejša kartica ugodnosti v Sloveniji.

 

 

 

 


Spoštovani člani!
 
Kartica Mozaik podjetnih je identifikacijska kartica članov Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, ki vam hkrati omogoča tudi ugodnejše nakupe izdelkov in storitev. Preko 100 partnerjev vam namreč nudi ugodnosti pri nakupu telekomunikacijskih in zavarovalniških storitev, počitniških nastanitev in aranžmajev, energentov, pisarniškega materiala, repromateriala ter drugih izdelkov in storitev, ki jih potrebujete pri vsakdanjem poslovanju vašega podjetja. S kartico Mozaik podjetnih si lahko več kot povrnete svojo članarino.


Kliknite tu in preverite koliko lahko prihranite.
 
Lahko pa se odločite in svojo člansko kartico nadgradite v kartico Mozaik podjetnih Diners Club. Takšno kartico lahko pridobite brezplačno za prvo leto veljavnosti, v naslednjih letih pa znaša članarina 2 eur na mesec. Kartica nudi dodatne prihranke, uporabo letaliških salonov, plačilo na 24 obrokov itd.


Kliknite tukaj in si jo zagotovite do 18.12.2017 ter sodelujte še v nagradnem žrebanju.
 
V letu, ki prihaja se bom trudili, da vam bo kartica prinesla še večje ugodnosti. Vsem, ki jo že sedaj uspešno uporabljate pa se zahvaljujemo za vašo pripadnost in zvestobo.
 
Z lepimi željami,
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije