Vabilo na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji v okviru dogodka “MatchingDay 2018”, Corno di Rosazzo, Italija

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z najštevilnejšo podjetniško organizacijo v Deželi Furlanija Julijska Krajina, Confartigianato-Imprese iz Vidma, Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem-SDGZ, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije ter Gospodarsko zbornico Slovenije, vabi na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji. Razgovori bodo potekali v okviru dogodka “MatchingDay 2018” in sicer v soboto 24. marca 2018 v Corno di Rosazzo (eno uro in pol vožnje iz Ljubljane), v vili Nachini-Cabassi od 9.30 do 17.30 ure (naslov: Piazza XXVII Maggio, Italija).

 

Tokratni dogodek “Matching Day” je že 10 po vrsti in predstavlja najpomembnejše B2B (business to business) srečanje v Furlaniji-Julijski krajini. Glavni organizator Confartigianato iz Vidma pričakuje okoli 100 podjetij iz severovzhodne Italije ter sosednjih držav.

Za sodelujoča podjetja bo organiziranih do 20 (minimalno 12) kratkih individualnih sestankov (B2B). Vsako prijavljeno podjetje bo preko on-line platforme vpisalo svoj profil in izbralo podjetja s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik B2B razgovorov.

Dogodek je namenjen podjetjem iz vseh sektorjev, s poudarkom na:

Poleg sodelujočih podjetij, bodo za razgovore udeležencem na voljo tudi partnerji dogodka, ter predstavniki Združenja agentov.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost, da v kratkem času pridobite zadovoljivo število poslovnih kontaktov. Prosimo vas, da svoj interes za udeležbo potrdite najkasneje do 15. marca 2018, in sicer tako, da izpolnite elektronsko prijavnico ki se nahaja na: http://www.matchingday.it/it/prossimi-eventi/matchingday-udine-2018.

Za vsa slovenska podjetja kotizacijo krije SPIRIT Slovenija, zato je udeležba za vas na dogodku brezplačna. Ker je za ostala podjetja predvideno plačilo kotizacije, smo z organizatorji v Italiji dogovorjeni, da slovenska podjetja ob prijavi pri načinu plačila izberete možnost »bančno nakazilo« in nadaljujete z izpolnjevanjem. Na ta način boste prijavo lahko izvedli do konca, kotizacija pa vam ne bo zaračunana.

Uradna spletna stran dogodka: www.matchingday.it

Več informacij o dogodku:
Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si