Nove poslovne priložnosti v Avstriji - mednarodno poslovno srečanje FUTURE OF BUILDING

Obveščamo vas, da Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije organizira sodelovanje slovenskih podjetij na mednarodnem poslovnem srečanju Future of Building na Dunaju, ki ga pripravlja Avstrijska gospodarska zbornica, v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo EEN.

 

Srečanje je namenjeno podjetjem, ki delujejo na področju:

-        Gradbeništva

-        Gradbenih materialov

-        Obnovljivih virov energije

-        Klimatizacije

-        Inženiringa in načrtovanja

-        Opremljanja

 

Srečanje bo idealna priložnost za izmenjavo izkušenj na področju gradnje, razvijanja idej o novih projektih ter navezovanje stikov za izvedbo le teh. Poseben poudarek srečanja bo tudi na predstavitvah novosti na področju gradbeništva, ogledali pa si boste lahko tudi strokovno razstavo "Mini-Bau-Expo".

Srečanje bo potekalo v torek, 8. maja 2018, v prostorih avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju. V sredo, 9. maja 2018, pa bodo za udeležence organizirani študijski obiski projektov po različnih dejavnostih.

Za sodelovanje na poslovnem srečanju se prijavite preko spletne povezave https://buildings2018.b2match.io/, kjer je tudi več informacij o srečanju in program.

 

Udeležba na srečanju je brezplačna.


Rok za prijavo je 30. april 2018, vendar pozivamo podjetja, da svojo prijavo izpolnijo čim prej ter si tako zagotovijo možnost sestanka z najbolj zanimivimi podjetji, katerih termini za sestanke so hitro zasedeni.


Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.

Svetovalka SPOT svetovanje Savinjska