Delavnica BlockChain tehnologija prihodnosti in njena uporabna vrednost za podjetništvo

SPOT svetovanje Savinjska vas vabi na delavnico BlockChain tehnologija prihodnosti in njena uporabna vrednost za podjetništvo, ki bo v petek, 13. 4. 2018, ob 10. uri v predavalnici ZZG Žalec, Levstikova ulica 2, 3310 Žalec.

 

V svetu nenehnih sprememb smo priče razvoju novih tehnologij, ki bodo svet v prihodnosti spremenile tako radikalno kot ga je spremenil Internet. Za BlockChain tehnologijo pravijo, da je Internet nove dobe. Sama tehnologija prinaša varnost, transparentnost in visoko hitrost transakcij skoraj brez stroškov. V roku petih let bomo vsi uporabljali to tehnologijo, tako kot danes uporabljamo Internet in pametne telefone. 

 

Na delavnici boste dobili odgovore na vprašanja:

 

Na delavnici boste izvedeli:

 

Izvajalca bosta podkrepila dejstva z uspešnimi slovenskimi zgodbami in podjetniškimi praksami, ki so to tehnologijo že izkoristila za razvoj storitev in izdelkov na svetovnem nivoju.

 

Strokovna izvajalca: Kristian Oberski in Zdenka Čemažar Vrban

 

Kristian Oberski, je med prvimi v svetu, ki so vizionarsko začeli proučevati svet kriptovalut. Znanje podaja po celem svetu, v kar 26 državah po svetu ima poslovne partnerje. Svoje znanje in izkušnje z veseljem in vsem navdušenjem prenaša med poslušalce.

 

Zdenka Čemažar Vrban, že 18. leto deluje v svetu osebnih financ. Vsa leta raziskuje in sledi  finančnim trgom in novostim. V zadnjih letih se z vso pozornostjo posveča kriptovalutam in v svoje delo vključuje vse do sedaj pridobljene izkušnje iz finančnega sveta.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence.

 

Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov barbara.mesarec@ozs.si do četrtka, 12. 4. 2018. Več informacij lahko dobite na te. št. 03 712 05 00.

Originalno vabilo s prijavnico (klik).

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in naredite skupaj z nami prve korake v tehnologijo prihodnosti!