Vabilo k udeležbi na brezplačno usposabljanje ''Kako naj splet koristno uporabim za svoj posel?''

ZZG Žalec vas v okviru projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi k udeležbi na brezplačno dvodnevno usposabljanje z naslovom ''Kako naj splet koristno uporabim za svoj posel?''. Usposabljanje bo potekalo v torek, 19. 6. in sredo, 20. 6. 2018 v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec. Na usposabljanju boste izvedeli marsikaj zanimivega, novega, predvsem pa uporabnega za vaše poslovanje.

 

Živimo v svetu sodobne informacijske tehnologije, ki zahteva od nas vedno več novega znanja in prilagajanja, da smo v svojem poslu lahko konkurenčni. V poslovnem svetu velja pravilo, da podjetje ne obstaja, če nima svoje spletne strani, prav tako pa je oglaševanje na spletu ključnega pomena za uspešno poslovanje. Zato vam želimo dati znanje, ki vam bo omogočilo vse to.

 

Na usposabljanju boste izvedeli:

 

Izvajalka:

ga. Biserka Kišič, KISIK Komunikacije s.p., predavateljica z 20 letnimi izkušnjami na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Ima  izkušnje v mednarodnem in slovenskem poslovnem okolju, bogato znanje o posameznih kanalih komuniciranja in njihovih specifikah, o sodobnih trendih v digitalnem marketingu, o sodobnih strategijah in pristopih, ki so potrebni za doseganje komunikacijskih ciljev podjetja.

S praktičnimi primeri in nasveti bo poskrbela, da boste na usposabljanju izvedeli marsikaj zanimivega, novega in predvsem uporabnega za svoje poslovanje.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence. Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov barbara.mesarec@ozs.si do petka, 15. 6. 2018 oz. do zasedbe mest.

 

Originalno vabilo in prijavnica (klik).

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!