Brezplačno usposabljanje ''Poslovna komunikacija v nemškem jeziku''

Ste eden izmed tistih, ki želijo osvojiti komunikacijo v nemškem jeziku in se posledično izogniti zadregi, ko v stiku s poslovnim partnerjem ne najdete pravih besed? ZZG Žalec vas v sklopu projekta SPOT svetovaje Savinjska vabi, da se v mesecu aprilu udeležite 20 urnega brezplačnega usposabljanja ''Poslovna komunikacija v nemškem jeziku''

 

Program usposabljanja je namenjen potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki si želijo izboljšati kompetence v komunikaciji v nemškem jeziku. Udeleženci bodo na usposabljanju aktivno sodelovali. Pogoj za udeležbo je osnovna raven znanja nemškega jezika (A1) in obvezna udeležba na vseh 20 urah usposabljanja (s podpisom prijavnice se zavezujete k redni udeležbi celotnega usposabljanja).

 

Izvedba bo potekala v naslednjih terminih:

1.

torek

2. 4. 2019

od 8. do 12.30 ure

2.

torek

9. 4. 2019

od 8. do 12.30 ure

3.

torek

16. 4. 2019

od 8. do 12.30 ure

4.

torek

23. 4. 2019

od 8. do 12.30 ure

 

Lokacija izvedbe:

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, 3310 Žalec

 

Vsebina usposabljanja:

 

Izvajalka:

Greta Jenček, sodna tolmačka za nemški jezik in urednica na mednarodnih učbeniških projektih, samostojna podjetnica z 8 letnimi novinarskimi izkušnjami in 26 letnimi pedagoškimi izkušnjami (od tega več kot 10 let v izobraževanju odraslih).

 

Udeležba na usposabljanju je brezplačna za vse udeležence. Izpolnjeno prijavnico pošljite na e-naslov barbara.mesarec@ozs.si do petka, 29. 3. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest v skupini.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

 

                                                                                                 Svetovalka SPOT

                                                                             Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.