Delavnica ''GOOGLE DRIVE - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti''

ZZG Žalec vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi na brezplačno delavnico z naslovom ''GOOGLE DRIVE - koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti''ki bo v sredo, 12. 6. 2019, ob 13. uri v predavalnici ZZG Žalec, Levstikova ulica 2, 3310 Žalec.

 

Google Drive je storitev v oblaku, ki je neločljivo povezana z vsemi ostalimi Googlovimi spletnimi storitvami kot so Gmail, urejevalniki dokumentov Google Drive – shramba v oblaku ter varnostno kopiranje datotek iz aplikacij Foto, Dokumenti in drugih aplikacij. Do svojih datotek v storitvi Drive imate dostop iz poljubnega pametnega telefona, tabličnega ali namiznega računalnika. Kamor koli greste, gredo vaše datoteke z vami. Hitro lahko povabite druge, naj si ogledajo, prenesejo in souporabljajo vse datoteke po vaši želji. E-poštne priloge več niso potrebne.  

 

Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo podrobno seznaniti z naslednjo vsebino:

 

Za optimalno sodelovanje na delavnici udeležencem priporočamo, da prinesejo s seboj prenosni računalnik.

 

Izvajalka: KISIK, Biserka Kišič s.p. ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Prepričani smo, da boste s strani strokovnjakinje za digitalni marketing na delavnici izvedeli marsikaj zanimivega, novega, še zlasti pa uporabnega za vaše vsakodnevno poslovanje.

 

Udeležba na delavnici, ki bo trajala 3 šolske ure, je brezplačna za vse udeležence.

 

Prijava: Vljudno vas prosimo, da nam izpolnjeno prijavnico pošljete na elektronski naslov barbara.mesarec@ozs.si najkasneje do ponedeljka, 10. 6. 2019 oz. do zasedbe mest.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

                                                                                      SPOT svetovanje Savinjska

                                                                           Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.