Povabilo k sodelovanju za predstavitev regijskega gospodarstva

Vabimo vas, da izkažete vaš interes za predstavitev vašega podjetja, storitve oziroma izdelka v razstavnem prostoru v Celju - SHOWROOM SPOT Svetovanje Savinjska.

 

POVABILO K SODELOVANJU ZA PREDSTAVITEV REGIJSKEGA GOSPODARSTVA –

SHOWROOM SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

 

Spoštovani!

 

Od 1.1.2018 so v Sloveniji vzpostavljene regionalne poslovne točke pod nazivom SPOT svetovanje. V Savinjski regiji je sedež SPOT svetovanja v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje. 

Ena od aktivnosti je tudi razstavni prostor showroom regijskega gospodarstva na enem mestu, ki je že vzpostavljen na sedežu SPOT svetovanje Savinjska.

Vabimo vas, da izkažete vaš interes za predstavitev vašega podjetja, storitve oziroma izdelka v razstavnem prostoru v Celju do petka, 6. 9. 2019, oziroma do zapolnitve prostora, ki je na razpolago.

Podjetja, ki se v showroomu že predstavljajo, pa vabimo, da svojo predstavitev, če seveda želijo, osvežijo z novimi izdelki ali promocijskim materialom.

 

Vaš interes posredujte na priloženem obrazcu na mail: barbara.mesarec@ozs.si.  

 

O načrtovanih aktivnostih, možnosti sodelovanja ter razpoložljivosti prostora v showroomu vas bomo glede na izkazan interes obvestili najkasneje do 20. 9. 2019.

 

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

 

SPOT svetovanje Savinjska

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.