Vabilo na seminar KAJ IN KAKO DOLOČITI V PRAVILNIKU O DELOVNIH RAZMERJIH, KAR JE DOLOČALA KOLEKTIVNA POGODBA ZA OBRT IN PODJETNIŠTVO

Na delavnici, ki bo potekaja v torek, 14. 1. 2020 v prostorih OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, 3000 Celje, bo vsak udeleženec prejel vzorec pravilnika o delovnih razmerjih, ki ga bo lahko s sprotno razlago predavateljice izpolnil in prilagodil svojemu podjetju.

Glede na to, da se bo KPOP prenehala uporabljati, nekateri delodajalci od 1. 1. 2020 ne bodo imeli več nikjer določenih višin navedenih pravic. V ta namen so na OZS pripravili vzorec pravilnika o delovnih razmerjih. V njem so jasno zapisali, na kakšni ravni so bile pravice delavcev urejene v KPOP, hkrati pa pri posameznih členih delodajalcem pojasnjujejo, kako lahko pravice uredijo drugače (bolj ali manj ugodno). 

 

Vsebina:

 

Predavateljica:

Staša Pirkmaier, univ.dipl. pravnik, je svetovalka – specialistka na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ima večletne izkušnje s področja in socialnega prava. Je svetovalka ter predavateljica, avtorica strokovnih člankov v reviji Obrtnik podjetnik. Sodelovala je kot strokovna pomoč pri pogajanjih za reformo trga dela 2013. Je članica Komisije za ugotovitev podlage odpovedi o zaposlitvi invalidu.

 

Pogoji udeležbe:

 

Prosimo, da se prijavite s priloženo prijavnico do 10. 1. 2020.

Plačilo kotizacije:

Kotizacijo poravnajte pred pričetkom seminarja na TRR OOZ_ZZG Žalec, št.: SI56 0510 0801 0581 334, ABANKA d.d., Ljubljana.

 

Pisne odjave poslane na barbara.mesarec@ozs.si upoštevamo do vključno 10. 1. 2020, sicer zaračunavamo 20 % kotizacije. V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.