Zimske igre na KOPAH - vabilo k sodelovanju

Obrtniki in podjetniki, skupaj s svojimi družinami in zaposlenimi, predstavljamo pomembno vlogo v celotnem gospodarstvu. Ker smo pretežno družinska podjetja, je združevanje in povezovanje za naš obstoj, rast in razvoj izjemnega pomena.


Prav z namenom povezovanja in mreženja podjetij, skupaj z našimi zaposlenimi ter družinskimi člani, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v januarju 2020 organizira sedaj že tradicionalni velik športno-družabni dogodek:

 

»Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami 2020«

25. 1. 2020 na Kopah ponovno pričakujemo okrog 1.000 ljudi, predstavnikov malega gospodarstva skupaj z zaposlenimi in družinskimi člani.

 

Vabimo vas k sodelovanju pri izvedbi zimskega srečanja. Veseli bomo prav vsake podpore v obliki finančnih donacij. V primeru sodelovanja bosta vaše podjetje ali obrt z logotipom verodostojno predstavljena na vseh promocijskih gradivih, PR vsebinah ter na dogodku samem. V ta namen vam v priponki pošiljamo PDF predstavitev dogodka in pokroviteljskih paketov, katerih razpon je od 500 do 3000€. Dobrodošle in cenjene bodo tudi vse manjše donacije od 50€ naprej, ki v predstavitvi niso navedene. Tudi takšni podporniki bodo verodostojno predstavljeni na vseh promocijskih gradivih, PR vsebinah ter na dogodku samem.

 

V čast nam bo sodelovati z vami! 

Za podporo pa se vam v naprej iskreno zahvaljujemo.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na go. Majo Djordjević, T: +386 (0)1 58 30 801, maja.djordjevic@ozs.si.