VABILO NA 50 URNO USPOSABLJANJE: »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2020«

Vabimo vas, da se udeležite 50 urnega usposabljanja s področja podjetništva.

 

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA bo na svojem sedežu na  Območni obrtno-podjetniški zbornici Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje izvedla v sklopu »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2020« dva usposabljanja, in sicer:

prvo usposabljanje »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 1 ( modul 1.,2. in 3.) NA TOČKAH SPOT SVETOVANJE« 

in 

drugo usposabljanje »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2 ( modul 4. in 5.)  NA TOČKAH SPOT SVETOVANJE«

Izvedba bo potekala v  modulih v naslednjih terminih:

Prvo usposabljanje »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 1 ( modul 1.,2. in 3.) NA TOČKAH SPOT SVETOVANJE«

Drugo usposabljanje  »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2 ( modul 4. in  5.)  NA TOČKAH SPOT SVETOVANJE«

Lokacija izvedbe: OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, 3000 Celje

Ciljna skupina usposabljanja:

Podjetnice in podjetniki začetniki ter potencialni podjetniki in podjetnice, ki so podjetja ustanovili v letu 2019, ali ga bodo v letu 2020 in niso v letu 2019 kandidirale in pridobile sredstev v okviru natečaja za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2019.

Namen in koncept povezave med usposabljanjem in natečajem:

Opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah, ki jim bo agencija ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na natečaju. V okviru natečaja, ki ga bo februarja 2020 razpisala agencija, bo podjetnicam začetnicam, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov. 

Vsebina usposabljanja:  usposabljanje pet  modulov  po 10 šolskih ur z naslednjo tematiko:

 

MODUL      1: Začetek podjetniške poti

 

MODUL      2: Preverjanje poslovne ideje

 

MODUL     3 : Osnove trženja

Drugo usposabljanje  »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2 ( modul 4. in 5.)  NA TOČKAH SPOT SVETOVANJE«

 

MODUL     4 : Digitalizacija poslovanja – socialna omrežja, spletne strani, monitoring - to je dodatna vsebina, je ni v priročniku ABC podjetništva.

 

MODUL     5 : Pravno formalni vidiki delovanje podjetja

 

Trajanje usposabljanja: 50 šolskih ur : 5 srečanj po 10 šolskih ur. Vsak modul vsebuje 7  šolskih ur v obliki predavanj in terenskega dela ter 3 ure samostojnega individualnega dela posameznega udeleženca.

 

Pogoji udeležbe:

Udeležba na usposabljanju je brezplačna za vse udeležence. Prijava je možna tudi  na posamezen modul. V okviru natečaja, ki ga bo razpisala februarja 2020 agencija za podjetnice začetnice, bo naveden pogoj, koliko modulov »USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2020« se mora udeležiti kandidatka za finančne spodbude. Število mest v skupini je omejeno.

 

Prijave zbiramo s priloženo prijavnico na elektronski naslov tatjana.stinek@ozs.si do srede, 26.02.2020, oziroma do zapolnitve prostih mest v skupini ali pa se prijavite preko spletne strani http://www.ooz-celje.si/events/ .

 

Vljudno vabljeni!

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija