Vabilo na delavnico VITKA ORGANIZACIJA – ODLIČNOST V VSEH PROCESIH


Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi na brezplačno delavnico VITKA ORGANIZACIJA – ODLIČNOST V VSEH PROCESIHki bo potekala v torek, 23. 3. 2020, s pričetkom ob 10. uri v predavalnici zbornice.

 

VITKA ORGANIZACIJA –

ODLIČNOST V VSEH PROCESIH,

 

ki bo v torek, 24. 3. 2020, ob 10. uri,

v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec,

Levstikova ulica 2, 3310 Žalec.

 

»Vitka« organizacija je organizacija, ki deluje brez nepotrebnih izgub in ima optimalno organizirane vse poslovne procese. Cilj je nenehno izboljšanje vseh aktivnosti. Njena prednost pa, da se osredotoča rezultate, na dinamične, časovno in stroškovno učinkovite procese, na zmanjšanje napak, na visoko učinkovite ter motivirane zaposlene. Uvedba vitke organizacije je najcenejši način povečanja fleksibilnosti, kakovosti in zadovoljstva kupcev v manjših podjetjih.

Praktična delavnica vam bo na zanimiv in interaktiven način predstavila poglede in izzive pri vpeljavi, primeri iz različnih gospodarskih dejavnosti pa vam bodo v pomoč pri vaši poti do vitke organizacije. Predstavljeni bodo primeri dobre prakse vpeljave vitke organizacije v različna majhna podjetja iz različnih dejavnosti, prav tako pa tudi primeri vitkih sistemov in njihova pot od ideje/želje/potrebe do izjemnih razvijajočih se sistemov, ki so povezali in spremenili celotna podjetja.

 

 

Vsebina delavnice:

 

Delavnica je namenjena:

 

Prednosti udeležbe na delavnici:

 

Predavatelj:

Miha Vedenik je soustanovitelj podjetja LEAN Rešitve, vodja finančne in kadrovske službe, predavatelj, shopfloor svetovalec, mentor bodočim Lean managerjem in navdušenec nad vitkimi procesi. Njegovi dosežki in storitve lahko vidite in občutite v različnih podjetjih tako v Sloveniji kot v tujini, na področju optimizacije proizvodnjah procesov, izboljšanje poslovnih rezultatov, reorganizacije, spreminjanja miselnosti v podjetjih, vpeljave vitkih metod in razvoj kadrov za vodenje vitkih metod. Letno predava na strokovnih konferencah v Sloveniji na Slovaškem in Nemčiji na temo vpeljave  vitke organizacije in proizvodnje za izboljšanje ključnih indikatorjev poslovanja podjetja. Njegova strokovnost in sposobnost motiviranja mu omogočata povezovanje človeških virov na različnih nivojih v podjetju, da skupaj začnejo spreminjati procese na bolje. Izjemna kreativnost in ustvarjalnost pri vpeljavi vitkih metod je bistven značaj, ki mu pomaga pri doseganju ciljev njegovih strank.   

Podjetje Lean rešitve d.o.o. je svoje storitve izvajalo za številna renomirana podjetja kot so Knauf Insulation, Hella, Iskra, Domel, Cartago, Žito, Cablex, Hidria, SIP, Livar, ARCONT, itd

 

Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence.

 

Prijava: Vljudno vas prosimo, da nam izpolnjeno prijavnico pošljete na elektronski naslov barbara.mesarec@ozs.si najkasneje do petka, 20. 3. 2020, oz. do zasedbe mest.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

 

                                                                                                                                                 Svetovalka SPOT

                                                                                                                               Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.

Vabilo v originalu.

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija