POSLOVNA URGENCA - Le en klik vas loči od brezplačne prve pomoči za vaše poslovne izzive

Spoštovane podjetnice in podjetniki!

SPIRIT Slovenija je pod okriljem programa Early Warning Europe - Slovenija vzpostavil 1. POSLOVNO URGENCO v SLOVENIJI, namenjeno podjetjem in podjetnikom,  ki opažate prve znake potencialnih težav v poslovanju.

 

KAJ PONUJAMO? Brezplačno podporo in sodelovanje z mentorji, ki so  v prvi vrsti  izkušeni podjetniki, managerji ali eksperti na določenem poslovnem področju. Podpora in pomoč mentorja lahko traja od 15 minut pa tudi do 6 mesecev.

KAKO DO POMOČI? Če zaznate, da bi vam tovrstna pomoč in pogovor prišla prav, izpolnite VPRAŠALNIK, mi pa ga bomo pregledali ter ocenili ali je vključitev v program smiselna in potrebna ter vas povabili na spoznavni pogovor. Čakalna vrsta je max 5 dni.

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN? Program namenjen podjetjem, ki se soočajo z določenimi notranjimi ali zunanjimi tveganji, s konkretno težavo oziroma iščejo učinkovito rešitev in bi potrebovali neodvisen pogled,  mnenje in usmeritev od zunaj. Z izkušenim krogom mentorjev, podjetnikov, managerjev iz različnih področij, vam bomo stopili naproti in skupaj začeli reševati nastale izzive oz. konkretne težave.

Ne odlašajte in ukrepajte!

Obiščite SPIRIT-ovo POSLOVNO URGENCO in učinkovito rešite svoje težave.

Več o programu: https://www.podjetniski-portal.si/programi/early-warning-slovenia

 

Svetovalka SPOT

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.