Obvestilo uporabnikom storitev točk SPOT

Obvestilo uporabnikom storitev točk SPOT v času veljave Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah.

Poslujte elektronsko preko portala SPOT, na točko SPOT le v nujnih primerih!

 

Spoštovani,

obveščamo vas, da je v Uradnem listu RS  dne 18.11.2021 objavljen Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah (https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2021-01-3529/odlok-o-zacasnih-ukrepih-za-preprecevanje-ponovnih-izbruhov-in-sirjenja-okuzb-z-nalezljivo-boleznijo-covid-19-v-upravnih-zadevah).

Zato vljudno prosimo vse uporabnike storitev točk SPOT Svetovanje in SPOT Registracija (v nadaljevanju točke SPOT), da osebna svetovanja in registracijske postopke v čim večji meri opravite na daljavo (telefon, e-pošta ali z drugimi digitalnimi orodji). 

Za nujne osebne obiske na naši točki se predhodno dogovorite po telefonu ali elektronski pošti.

Kontaktni podatki:

 

Vsem uporabnikom, ki imate kvalificirano digitalno potrdilo (KDP), priporočamo, da postopke, ki jih omogoča portal SPOT, opravite sami na daljavo. Če imate pri izvedbi e-postopkov vsebinska vprašanja, lahko za pomoč pokličete svetovalce točke SPOT. 

Več informacij za uporabo portala je na voljo na povezavah: 

 

                                                                                                                              Strokovna služba ZZG Žalec