Vabilo na spletno delavnico ''DDV spremembe v letu 2022''

Območna obrtno-podjetniška zbornica - Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vas v sklopu projekta SPOT svetovanje Savinjska vabi na brezplačno spletno delavnico ''DDV spremembe v letu 2022'', ki bo potekala v sredo, 16. marca 2022, s pričetkom ob 10. uri.

 

Zagon gospodarstva po korona krizi je izrednega pomena, zato je vlada pripravila spremembe zakonov, s katerimi želi pospešiti razvoj gospodarstva. Med spremembami, ki bodo imele pomemben vpliv na poslovanje podjetij so tudi spremembe na področju davka na dodano vrednost. Glavno vodilo pri pripravi Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o davku na dodano vrednost je bilo poenostavitev administracije za davčne zavezance in tudi davčne organe. Na delavnici bodo tako predstavljene bistvene spremembe DDV, ki bodo pomembno vplivale na poslovanje podjetij.

 

Delavnica je namenjena:

Podrobna vsebina delavnice:

Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence.

Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na naslednji povezavi TUKAJ,  do ponedeljka, 14. 3. 2022 oz. do zasedbe mest. Delavnica bo trajala približno 2 pedagoški uri.

Na e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi, boste pred izvedbo prejeli povezavo za udeležbo na delavnici in gradivo.

Izvajalka: Aleksandra Heinzer s.p., davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. Je avtorica številnih člankov in prispevkov ter soavtorica DDV priročnika. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.

Vabilo v originalu.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!               

 

Svetovalka SPOT svetovanje Savinjska

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.