Vabilo na konferenco Industrija prihodnosti 2022 Industrija je ženskega spola

Vabimo vas na 
KONFERENCO INDUSTRIJA PRIHODNOSTI 2022:
Industrija je ženskega spola,
17. oktobra, ob 10.00 uri v Cukrarni v Ljubljani.

Ključni globalni izzivi, med katere sodi tudi energetska kriza, spreminjajo dinamiko in načindelovanja v ekipah, podjetjih, družbah, organizacijah. Pri tem se s kriznimi situacijamiženske in moški drugače soočajo in v krizno upravljanje in vodenje vnašajo tudi specifičneveščine in kompetence.
 
Kljub vedenju o tem, da smo skupaj močnejši, pa so na vodstvenih položajih ženske ševedno v manjšini. Ste vedeli, da je tudi povprečna mesečna bruto plača za ženske vSloveniji za 4,2 odstotka nižja od plače njenega moškega kolega?
 
Krize pomenijo tudi priložnosti. Zato je čas, da presežemo razkorak med spoloma inokrepimo sodelovanje med strokovnjakinjami in strokovnjaki.
 
Pridružite se nam na konferenci Industrija prihodnosti 2022, kjer bo v središču vloga inpomen ženskega vodenja.
 
Konferenco bo otvoril minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, g. Matjaž Han.
 
V okviru dveh okroglih miz bodo gospodarstvenice razpravljale o svojem pogledu na krizekot priložnosti za razvoj, o zeleni, pametni in ustvarjalni prihodnosti industrije ter o cilju, daz večjim vključevanjem žensk v ekipe pridemo do prebojnih inovacij.
 
Zelene tehnološke inovacije, trende in izzive bo predstavila Anja von der Ropp izSvetovne organizacije za intelektualno lastnino, inspirativni govor pa bo imela Ana LuknerRoljić, podjetnica in ustanoviteljica Anine zvezdice & Truhome.
 
Vabilo s povezavo za prijavo
 
Svetovalka SPOT Svetovanje Savinjska,
Barbara Mesarec Jakopič