Vodenje izvoznega poslovanja - International Trade Management (ITM)

Spoštovani,

v javni agenciji SPIRIT Slovenija letos že šestnajstič pripravljajo izobraževalni program za izvozno poslovanje - International Trade Management (ITM).

Program ITM je namenjen predvsem mlajšim zaposlenim v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij, ki so željni osebnega in strokovnega razvoja na področju mednarodnega poslovanja ter želijo aktivno pripomoči k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge. Izobraževanje poteka v angleškem jeziku in je odlična kombinacija akademskega in praktičnega izobraževanja. Njegova glavna prednost je v izjemno praktični in individualni naravnanosti programa, ki podjetja usmeri k razmisleku in temeljitemu načrtovanju izvoznih aktivnosti, udeležence pa usposobi za učinkovite izvozne managerje.

Zadovoljstvo z ITM programom je na izredno visoki ravni in na slovenskem trgu usposabljanj nima konkurence. Dosedanji udeleženci programa so bili najbolj zadovoljni s celovitostjo in strokovnostjo programa ter kakovostnimi tujimi predavatelji. Največjo dodano vrednost programa predstavljajo orodja in usmeritve, ki udeležencu pomagajo do strukturiranega izvoznega načrta.

Program je izpeljan v obliki serije delavnic za pripravo izvoznega načrta ter petih mednarodnih seminarjev z odličnimi, svetovno priznanimi tujimi strokovnjaki. Poteka od marca do oktobra.

Udeleženci programa ITM med drugim pridobijo:

Do danes se je mednarodnega izobraževalnega programa ITM udeležilo že 206 slovenskih mikro, malih in srednjih podjetij, ki so v anketah izrazili izredno visoko zadovoljstvo s programom.

Večino stroškov programa (cca. 8.000 EUR/udeleženca) krije SPIRIT Slovenija.

Stroški podjetja pa znašajo:

Rok za oddajo prijav je petek, 3. februar 2023.

Informacije o izobraževalnem programu ter prijavnica so objavljeni na spletnem portalu Izvozno okno.

Na voljo je tudi posnetek predstavitvenega webinarja za ITM 2023.

 

Svetovalka SPOT Svetovanje 

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.