Vabilo: srečanje z nabavniki nemških podjetij v okviru 58. BME simpozija nabavnikov in logistov

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico v času od 17. do 20. oktobra 2023 pripravlja izhodno delegacijo v Berlin, v okviru katere bodo slovenska podjetja aktivno sodelovala na dvodnevnem 58. Simpoziju BME.

 

BME je nemško zvezno združenje za management dobavnih verig, nabavo in logistiko. Rdeča nit letošnjega dogodka bo upravljanje nabavnih in dobavnih verig. Organizatorji pričakujejo preko 1000 udeležencev - odločevalcev nakupnih procesov iz nemških podjetij. Pretekla leta so se dogodka udeležila podjetja, kot so: Bosch Rexroth AG, Siemens AG, Thyssenkrupp AG, SAP Deutschland SE & Co. KG in Airbus Operations GmbH.
 
Slovenska podjetja bodo v okviru dogodka imela možnost predstavitve na slovenski skupinski stojnici v velikosti 8m2. Hkrati bodo imela odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno z nemškimi nabavniki.
 
Število mest je omejeno na 15 podjetij. Prednost bodo imela podjetja iz naslednjih področij:

Vsa zainteresirana podjetja in prijavljena podjetja mora dokončno potrditi še glavni organizator dogodka.

Vse ostale informacije dobite na povezavi: https://www.izvoznookno.si/aktualno/vabilo-srecanje-z-nabavniki-nemskih-podjetij-v-okv/

  

Lepo pozdravljeni.

 

SPOT svetovalka,

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.