Vabilo na delavnico Mindset srečnega podjetnika - 18. 4. 2023

Območna obrtno-podjetniška zbornica-Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec vas v okviru JR podporno okolje 2023 (SPOT Svetovanje Savinjska) vabi na brezplačno delavnico z naslovom Mindset srečnega podjetnika, ki bo potekala v torek, 18. 4. 2023, s pričetkom ob 10. uri, v predavalnici Območne obrtno-podjetniške zbornice-Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec.

 

Ljudje pravijo, da iščejo svoj smisel življenja, vendar velikokrat na napačnem mestu. Zaradi tega podležejo stereotipom o sreči, češ da, če bodo imeli čudovitega partnerja, otroke, avto, hišo, sanjsko kariero in denar, da bodo srečni. Vse to lahko imaš, ampak si še vedno nesrečen. Kaj pa če obstaja način, da imate vse zgoraj navedeno in ste zraven še srečni (kljub temu, da morda kasneje ugotovite, da tega sploh ne potrebujete)?

 

Delavnica je namenjena:

 

Kaj se boste naučili na delavnici:

  1. Kakšna je razlika med cilji in namero ter zakaj nas cilji brez namere lahko pustijo “prazne” v življenju (kljub polnemu mošnjičku).
  2. Kako hitreje doseči pozitivno miselno naravnanost in spremeniti negativna prepričanja.
  3. Zakaj je pomembno najprej spremeniti odnos do sebe, da lahko spremenimo odnos do svoje družine, zaposlenih ali poslovnih partnerjev.
  4. Kako spremeniti obžalovanje in pretekle neuspehe v gorivo za iskanje novih poslovnih priložnosti.
  5. Kako v podjetje vnesti redni proces izražanja hvaležnosti do zaposlenih in do poslovnih partnerjev ter zakaj rabimo zmanjšati pričakovanja do zaposlenih.
  6. Kako v svoj posel pripeljati več poštenih, srčnih strank in uspešnih poslovnih partnerjev.
  7. Kako sebe v podjetju osvoboditi miselnosti (nenadomestljivosti), prepustiti operativna opravila drugim in se posvetiti opravilom, ki vas navdihujejo.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna za vse udeležence.

 

Delavnica bo trajala 2 - 3 ure.

 

Obvezna je predhodna spletna prijava, ki jo najdete na naslednji povezavi: tukaj, do petka, 14. 4. 2023 oz. do zasedbe mest.

 

Izvajalec delavnice:

Leonard Rožman je ustvarjalec, specialist za digitalni marketing, mindset coach, pisatelj in podjetnik, ki je razvil orodje Inspirativni Samogovor, ki se uporablja za osebno in poslovno rast, za hitrejše doseganje višjih ciljev, za več pozitivne naravnanosti in za razvoj posameznikovih potencialov.

Več o Leonardu Rožmanu si lahko preberete tukaj: https://samoizrazanje.si/

 

Vabilo v originalu. 

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!              

 

SPOT svetovalka

Barbara Mesarec Jakopič, mag. manag.

                                          

                           

 

 

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija