OZS pomaga pri zbiranju finančne pomoči za oškodovane obrtnike in podjetnike

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v okviru Ustanove za humanitarno pomoč obrtnikom zbira finančno pomoč za obrtnike in podjetnike, ki so jih v minulih dneh prizadele katastrofalne poplave. Posamezniki lahko sredstva prispevajo z nakazilom na TRR ustanove ali s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo OBRTNIK10 na 1919.

 

Katastrofalne poplave, ki so v minulih dneh zajele Slovenijo, so prizadele številna podjetja. Na najbolj prizadetih območjih skorajda ni podjetja ali obrtne delavnice, ki ne bi utrpela škode, že prve ocene pa kažejo, da bo te za več sto milijonov evrov. Narasla voda je minule dni poplavila in uničila številne poslovne objekte, stroje in opremo v njih, zaloge materiala ter izdelke. Poplave so obrtnikom in podjetnikom povzročile ogromno škodo, dodatno težavo pa predstavlja tudi poškodovana infrastruktura na posameznih območjih.

Akcijo zbiranja pomoči za oškodovane obrtnike in podjetnike je zato zagnala tudi Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, pod okriljem katere deluje Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom. Slednja je odprla poseben sklic na svojem računu. Posamezniki lahko obrtnikom in podjetnikom, ki so utrpeli škodo v poplavah, pomagajo z nakazilom na spodnji račun (pri tem lahko uporabijo tudi QR kodo) ali s poslanim SMS sporočilom OBRTNIK10 na številko 1919.

Ustanova za humanitarno pomoč obrtnikom
Celovška cesta 71
1000 Ljubljana
Poslovni račun pri NLB d.d. št.: SI56 0201 3025 7684 878
BIC banke: LJBASI2X
Namen: Pomoč ob poplavah
Koda namena: CHAR
Sklic: 00 10-1002

 

Poezani smo močnejši!