Odprte prijave za 1. razpis PONI Savinjska – PODALJŠANE PRIJAVE DO 16. 1. 2024

Projekt PONI je del celovitega projekta Podjetno nad izzive, ki se izvaja na področju celotne Slovenije in je eden od skupnih regijskih projektov iz Regionalnega razvojnega programa 2021 – 2027 za Savinjsko regijo.

Namenjen je vsem potencialnim podjetnikom, ne glede na starost in spol. Gre za model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. Udeleženci, ki so za čas projekta redno zaposleni pri izvajalcu, bodo v 4 mesecih pridobili znanje, veščine in kompetence, ki jih potrebujejo za realizacijo svoje poslovne ideje, hkrati pa bodo podrobno raziskali trg in na podlagi ugotovitev oblikovali svoj izdelek / storitev, kar bo še dodatno omogočilo udeležencem uspešnejši vstop na trg, uspešnejše poslovanje in hitrejšo rast.

Projekt PONI je torej namenjen vsem, ki imajo podjetniško idejo in jo želijo uresničiti.

Z udeleženci se sklene pogodba o zaposlitvi, ki jo za čas trajanja projekta sklene z Razvojno agencijo Savinjske regije.

S 1. 2. 2024 se pričenja 1. skupina, katera bo potekala v Inkubatorju Savinjske regije, d.o.o. v Celju.

Več informacij o projektu in vključitvi v skupino najdete na povezavi: https://www.rasr.si/odprte-prijave-za-1-razpis-poni-savinjska-2/.